Jag vill nog ha ut mer av livet än jag får nu. Framför allt vill jag ha så många rabattkuponger som möjligt. Inget gör mig så glad som en rejäl rabattkupong (det skulle väl vara seo hosting i så fall). Helt ärligt så har jag nu kommit till insikten om att kuponger förmodligen är det enda som betyder något som helst i mitt liv. Visst jag har andra intressen och precis som alla andra normala människor men innerst inne är det så klart kupongerna som betyder mest. Självklart är det så. Den saken förstod jag nog egentligen i samma ögonblick som jag fick min första kupong i handen. Den var liksom så slät och så fulländat, den hade allt och gjorde mitt liv komplett. Det är egentligen svårt för mig att beskriva de känslor jag fick när jag tittade på den. Allting var så stark och intensivt. Nu kanske det beror att jag var förhållandevis ung när jag först börja med kuponger på allvar.