Jag har börjat känna mig alltmer uppgiven vad gäller den allmänna situationen på mitt jobb. Alltså det är i nuläget riktigt jobbigt där. Alltid är det något. Nu kan jag inte direkt säga att handlar om några medvetna illgärningar från ledning. Nej, vi snackar mer om en känsla av att allting håller på att falla sönder runt omkring oss på det där stället. Saker som vår AC går sönder stup i kvarten, det bokningssystem vi använder oss strular ordentligt vilket orsakar oräkneliga problem och så då där fortsätter det i all oändlighet. Egentligen är det hela ganska märkligt med tanke på att alla som jobbar på firman faktiskt både är kompetenta och seriösa. Men den här mörka atmosfären och känslan av misslyckande sprider sig och hämmar på ett närmast skrämmande sätt. Det är som om ingen bryr riktigt längre och det känns verkligen. Jag hoppas verkligen att saker och ting ordnar sig men det känns långt ifrån säkert tyvärr.